Category Archives: Operatii medicale

Cum te ajută inelul gastric să scapi de obezitate

Obezitatea poate fi catalogată cu uşurinţă drept “boala secolului”. Din cauza unui stil de viaţă alert şi lipsei unei alimentaţii sănătoase, această boală acaparează din ce în ce mai multe persoane. Dacă ai un stil de viaţă sedentar şi mănânci cu precădere de la fast-food şi nu Read more »

Iată câteva tratamente posibile pentru celulita

1. Creme și loțiuni: Nu există dovezi medicale care să susțină faptul că loțiunile și cremele pot să rezolve problema celulitei. Acestea pot destinde pielea dar nu fac nimic pentru a combate problema la rădăcină – care este de fapt excesul de grăsime de sub piele. Unii Read more »

Dietele medicale

Programele de dieta in clinici si sub supravegherea doctorilor

Daca ai probleme serioase cu greutatea si ai incercat dietele obisnuite de slabit fara a avea mari rezultate, ai putea reusi mai bine cu ajutorul programelor din clinici. Desi supravegheate medical, aceste diete sunt mai scumpe, insa chiar ofera o platforma oficiala de Read more »

Ai apela vreodata la liposuctie?

La o petrecere recenta, discutam cu cateva femei, cand la un moment dat subiectul discutiei noastre a devenit marea problema a partilor corpului pe care le uram. Discutia a decurs cam asa:

Femeia nr. 1 : “Imi urasc coapsele. Sunt de marimea si forma unui trunchi de copac vechi de mii Read more »