Despre

Deşi poate părea la prima vedere o corvoadă de a scrie şi de a urmări toate lucrurile pe care le mănânci, având o foaie pentru a păstra o înregistrare din dieta dumneavoastră are multe avantaje.

De ce ai vrea să urmărești ce mănânci în fiecare zi ?

Vedeți ce alimente vă plac: Mulţi oameni se luptă să vină cu propriul plan de dietă , deoarece ei cred că va trebui să încercaţi toate alimentele noi sau să mâncați lucruri care nu vă plac. Dar dacă ai un jurnal alimentar, devine mult mai uşor să planifici o dietă, pentru că puteţi găsi lucruri pe care vă place să le mâncați, şi apoi sâ faceți doar o substituţie adecvată, sănătaosă.

Urmăriți starea dumneavoastră de spirit: alimentele pe care le mănânci au un rol imens în ce fel de stare de spirit care vă aflaţi, așa că este frumos să vezi un model dacă, de exemplu, mâncaţi alimente cu amidon sau alimente zaharoase şi apoi deveniți un morocănos -aceasta vă oferă cu atât mai mult motivaţia!

Urmăriți: Tot mai mulți oameni descoperă că au alergii la diferite tipuri de alimente. Dacă aveți orice fel de simptome cronice sau recurente, cum ar fi congestia nazală, infecții ale urechii, crampe sau dureri de stomac, dureri de cap, piele uscată, erupţii cutanate, acnee și altele, ar putea fi de fapt legate de produsele alimentare. Un jurnal alimentar care poate fi imprimat poate face să fie mult mai uşor urmărit aceste tipuri de lucruri.

Evaluați-vă obiceiurile dumneavoastră de alimentație curente: Mulți dintre noi cred că avem o alimentație sănătoasă, doar pentru a afla la o analiză mai atentă ca poate nu se întâmplă chiar așa cum am crezut initial. Aceasta vă va ajuta, de asemenea, să identificați orice moment al zilei în care aveți cele mai multe șanse de a suferi un “Snack Attack”, astfel încât să puteţi avea pregătite gustări sănătoase, mai degrabă decât să mâncați ceva ce este mai la îndemână şi mai puţin sănătos pentru dumneavoastră.

 

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>